Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ISYHY 10 VUOTTA

 

Tervetuloa juhlimaan 10 -vuotiasta ISYHY ry:tä!

Juhlapäivää vietetään perjantaina 17.5.2019 klo 17.30 alkaen tapahtumapuutarha Botanialla Joensuussa. Tila on käytössämme klo 22.00 asti.

 

Ohjelma:

Tervehdykset ja onnittelupuheet

Musiikkiesitys

Botanian lähiruokabuffet* (ks. tarkemmin tämän sivun lopussa)

Vapaata tutustumista Botanian puutarhaan

 

Ilmoittautumistietoa ISYHY:n jäsenille

Sitovat ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä e-lomakkeella  Muista maksaa 10 €:n suuruinen illallismaksu tilille Danske Bank FI8280001401327151 viimeistään 16.5.2019 mennessä!

Kuopion kampukselta järjestetään bussikuljetus Joensuuhun (klo 15.00) Snellmanian parkkipaikalta. Paluumatka lähtee sopimuksen mukaan. Lisätietoja bussikuljetuksista Jaana Korhoselta (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@uef.fi).

 

Ilmoittautumistietoa kutsuvieraille

Ilmoittautumiset ja lisätietoa virkistystoiminnan vastaaville Tarja Virrantalolle (sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@uef.fi)

Muistamiset ISYHY:n tilille Danske Bank FI8280001401327151

 

Kulkuyhteydet Joensuuhun: VR, Joensuun lentoasema, Finnair, Joensuun paikallisliikenne, Matkahuolto, Taksi Joensuu

Majoitus: mm. Holiday Linnunlahti tulee n.1,5 km päähän Botaniasta. Sokos Hotel Kimmel sijaitsee kätevästi rautatieaseman lähellä, Botanialle sieltä on matkaa n.3.5 km.

 

 

 

Lähiruokabuffet:

 

Tervetuliaismalja (alkoholiton)

*****************************

Botanian kevätsalaatti (marinoitua kevätkäälia, Peltola Blue-juustoa, voikukanlehteä, pikkelöityä raparperia, hunaja-nokkosvinaigrette)

Botanian juustosalaatti (Lipa-juustoa, horsmanversoa, tammenlehväsalaattia, herneenversoa, makeaaomenaa ja tyrni-mustapippurivinaigrette)

Lohi chevicheä, pikkelöityä sipulia ja kuusenkerkkää

Moussekakku lämminsavuhauesta ja tillikurkkua

Karitsanmaksapateeta ja mustaherukkachutney

Savustettu porsaanfile ja koivunsilmu-basilikapesto

Botanian täysjyväleipää ja luomuvoita

*********************************

Ylimureaa naudanlapaa metsäkastikkeella

Järvikalaterriinia nokkosjuustokastikkeella

Rosmariinilla maustettuja paahdettuja varhaisperunoita

Höyrytettyjä varhaiskasviksia

**************************************

Raparperipiiras ja vaahdotettu kerma

Kahvi/tee

**************************************