Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Itä-Suomen yliopistoyhteisön henkilöstöyhdistys ry (ISYHY) kuuluu ammattiliitto Prohon, joka on Toimihenkilökeskusjärjestön STTK:n jäsenliitto.

ISYHY toimii Itä-Suomen yliopistossa, Certiassa ja varastokirjastossa merkittävänä henkilöstön edustajana ja työnantajan strategisena kumppanina. Yhdistys tuottaa jäsenistölleen luotettavat ja ammattitaitoiset edunvalvonta- ja neuvottelupalvelut edustajien avulla muuttuvassa toimintaympäristössä. Yhdistykseemme kuuluu muun muassa toimisto-, kirjasto-, hallinto-, it-, laboratorio-, laboratorioteknistä-, opetus- ja tutkimus- sekä kiinteistöhenkilökuntaa. Jäsenmäärä on lähes 600. Lisäksi ISYHYn pääluottamusmies edustaa yliopiston palveluksessa olevia Tehyläisiä.

ISYHyllä on edustajia mm. Itä-Suomen yliopiston hallituksessa, yliopistokollegiossa ja tiedekuntaneuvostossa.

Arvot

• Jäsenlähtöisyys
  • Asiantuntevuus
  • Luotettavuus