Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa uudet jäsenet!

Pelastusopiston henkilökunta PeOH ry. päätti yksimielisesti purkaa yhdistyksensä viimeinen kokous pidettiin 29.1.2021. PeOH ry:n jäsenet siirtyvät ISYHY:n jäseneksi hallitusten kesken tehdyn sopimuksen nojalla. ISYHY toivottaa uudet jäsenet tervetulleeksi! Kuopion kampuksen virkistystoimikunta saa uuden jäsenen Pelastusopistolta.

Koonti verovähennyksistä etätyössä

ISYHY on laatinut koosteen jonka tarkoitus on auttaa tarkistamaan verotuksessa huomioitavat vähennykset etätyössä. Tässä linkki koosteeseen (pdf-tiedosto).

 

Ammattiliitto Pro tukee kouluttautumista


Syksyllä käynnistynyt yhteistyö Pron ja ammattikorkeakoulujen kanssa jatkuu myös vuonna 2021. Tarjonnassa  alkuvuodesta käynnistyviä opintojaksoja, joihin ilmoittautuminen alkaa 16.11.2020. Yhteistyöoppilaitokset koulutuksen tarjonnassa ovat Humanistinen ammattikorkeakoulu Humak, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Karelia-ammattikorkeakoulu, Metropolia-ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia.  
Avoin amk-koulutus on ammattikorkeakoulujen toteuttamaa, opetussuunnitelman mukaista opetusta, joka on avointa kaikille, koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Avoimen AMK:n opintojaksot voivat olla maksullisia tai maksuttomia opinnot tarjoavan AMK:n käytännön mukaisesti.
 
Kaikki opinnot toteutetaan verkko-opintoina kunkin AMK:n oman verkko-oppimisympäristön kautta. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Osa opinnoista on sellaisia, jotka opiskellaan täysin itsenäisesti ja omaan tahtiin tietyn aikarajan puitteissa, osassa taas on voi olla aikataulutettuja tehtäviä ja ryhmätehtäviä.Tarjolla on opintojaksoja eri aiheista, mm. esimies- ja työyhteisötaidoista, haasteellisista työelämätilanteista, monimuotoisesta työyhteisöstä, hyvinvoinnista, 3D tulostamisesta ja digitaidoista.  Keväällä tarjonnassa on mukana myös ruotsin- ja englanninkielisiä opintojaksoja.Pron tukee kevätlukukauden opintoja kahdellesadalle jäsenelle maksamalla opintomaksusta 75 prosenttia. Löydät sopimamme opintotarjonnan sekä ilmoittautumisohjeet tästä. Prolaisille tarkoitetut opintojaksot on merkitty Pron logolla. Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 16.11.2020, pääset kuitenkin tutustumaan tarjolla oleviin opintoihin jo nyt.Huomaa, että jäsenetu koskee vain näitä opintojaksoja.


ISYHY:n varsinainen kokous


Kokous pidettiin 11.11.2020 Kuopion Puijonsarvessa. Varsinaisessa kokouksessa valittiin uusi hallitus vuodelle 2021, toimikunnat sekä päätettiin kannattajajäsenmaksun suuruudesta.


Ammattiliitto Pron edustajiston kokous 3.10.2020


Ammattiliitto Pron uusi edustajisto oli koolla sektoreiden järjestäymiskokousessa Majvikissa 3.10.2020. Juha Riepponen valittiin julkisen sektorin ryhmän varajohtajaksi. Kokouksessa todettiin sektorin ehdokkaat Ammattiliitto Pron hallitukseen. ISYHY:stä ehdolla ovat puheenjohtaja Tomi Rosti ja pääluottamusmies Juha Riepponen. Hallitus valitaan edustajiston kokouksessa 13.-14.11.2020.


Pron edustajistovaalit 2020


Äänestystulos löytyy Pron sivuilta https://www.proliitto.fi/me-olemme-pro/organisaatio/edustajisto/edustajiston-jasenet/edustajisto-2020-2024. ISYHY:n ehdokas Juha Riepponen pääsi varsinaiseksi edustajaksi edustajistoon, joten kiitokset kaikille äänestäneille!