Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Olet tervetullut joukkoomme!

Jäseneksi voit liittyä, mikäli olet Itä-Suomen yliopiston, ylioppilaskunnan, Certian, Varastokirjaston tai lähialueiden kesäyliopistoiden palveluksessa. Jäseneksi on mahdollista hakea myös, jos olet läheisessä yhteydessä yliopistoon tai sellaisessa virastossa, yhtiössä tai muussa yhteisössä, jonka kanssa Itä-Suomen yliopisto tekee yhteistyötä tai jonka palveluja yliopisto käyttää.

 

Edunvalvonta on tärkein yhdistyksen tehtävä. ISYHYn luottamusmiehet ja muut henkilöstön edustajat ajavat jäsenten etuja esim. palkkaus- ja työsuhdeasioissa. Tätä kutsutaan edunvalvonnaksi. ISYHYn jäsenenä et ole yksin, vaan Sinulla on käytössäsi luottamusmiesten ja työsuojelun tukiverkosto. 

 

ISYHYn jäsenyyttä haetaan sähköisesti Pron lomakkeella. Täytäthän jäsenhakemuksen huolellisesti.

  •  jäsenhakemus on samalla ay-jäsenmaksuvaltakirja
  • lisäohje jäseneksi liittymisestä tästä

 

Jäsenmaksut

  • normaali jäsenmaksu on 1,25 % bruttopalkasta
  • erityisjäsenmaksu (perhevapaalla olevat, työttömät, opiskelijat): ei maksua Prohon. Ks. lisätietoja alla.
  • eläkeläisjäsenmaksu 10 €/vuonna 2019. Prosenioreiden jäsenmaksu lue lisää Proseniorit -sivulta.
  • kannattajajäsenmaksu on 20 €/vuosi

Kannattajajäsen

Kannattajajäsenelle on oikeus osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, kuten myös yhdistyksen kokouksiin. Maksut, omavastuut jne., ovat samat kuin jäsenillä.

 

Muutokset jäsentietoihin

ilmoitathan jäsentiedoissasi tapahtuvista muutoksista (esim. osoitteen muutos) Pron lomakkeella.

 

Yhteystietosi

ISYHY:n jäsenrekisterin tiedot päivittyvät Pron lähettämien tietojen pohjalta. Mikäli sinulla on markkinointikieltoa, ISYHY ei pysty lähettämään sähköpostitiedotteita.  Pääsääntöisesti ISYHY ei lähetä mainoksia, joten toivomme että markkinointikieltoa ei käytettäisi paljoa, sillä se vaikeuttaa jäsenistölle tiedottamista. Huom! Voit tarkistaa omat tietosi Proplussasta!

 

Erityisjäsenmaksu: Tiettyjen palkattomien vapaiden aikana, kuten aikuisopiskelu, armeija/siviilipalvelu, sairaus/kuntoutustuki, vanhempain-/hoitovapaa, ei tarvitse maksaa jäsenmaksua. Jäsenmaksuvapautuksen edellytys on että ilmoitat tiedon vapaastasi Pron jäsenpalveluun.

 

Jäsenedut; ISYHY, Pro